Wellness

Asiakkaamme ovat kiireisiä ja aina menossa ja he kertoivat meille haluavansa pysyä energisinä ja tasapainoisina säilyttääkseen parhaan suorituskykynsä. Energy Station hotellin aulassa tarjoaa asiakkaillemme virkistystä ja virikkeitä. Kaiken kruunaa hotellin alakerrassa toimiva 'maanalainen taivas' - Forever Töölö. 

Hotellihuoneen hintaan sisältyy

Crowne Plaza Helsinki hotellin alakerrassa toimiva kuntoklubi Forever Töölö tarjoaa kiireettömän ilmapiirin sekä ylelliset ja tyylikkäät tilat. Kuntosalin, saunojen ja uima-altaan käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Huomioithan, että allasalueen käyttöä voi olla rajoitettu päivästä riippuen, kysy tarvittaessa lisätietoja hotellista. Hotellin asiakas pääsee lisäksi maksutta mukaan ryhmäliikuntatunneille, jos tunnilla on vapaita paikkoja. Tiedustelut ja varaukset klubin vastaanotosta.

Forever  Töölön  Kuntoklubi 

Yli kaksituhatta tyylillä sisustettua neliötä kutsuu sinua tekemään kuntosalitreenistäsi täydellisen. Markkinoiden parhailla ja kestävimmillä kuntosalilaitteilla varustellun kuntosalin ohella  Forever Töölön kuntoklubi hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla* sekä tietenkin suomalaisella saunalla. Töölössä treenaaminen on silkkaa nautintoa, alusta loppuveryttelyyn saakka.

Forever kuntosali on kuntokeskus tarkoitettu kaikille, vasta-alkajasta vanhaan tekijään. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla. Ennen näkemättömän monipuolisen liikuntatarjonnan (kuntosali, starttisali, aerobic, crossing, X-biking, mental training, uima-allas, kylmäallas, kuntotestaus jne.) lisäksi omalla televisiolla varustetut 26 aerobista lämmittelylaitetta soveltuvat pidemmänkin harjoituksen läpiviemiseen.

*Kuntosalilla on joitain yksityistunteja, jolloin uima-allas on varattu eikä muiden asiakkaiden käytössä.

Tutustu tarkemmin kuntoklubiin.

Astara Day Spa

Astara Day Spa tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen kiireen keskellä. Valikoimastamme löytyy paljon erillaisia kokonaisvaltaisia hoitoja. Tutustu tarjontaamme ja valitse oma hemmotteluhetkesi. Kaikkiin hoitoihimme sisältyy kuntosalin sekä sauna- ja uima-allasosaston käyttöoikeus. Allasosastoltamme löydät virkistysaltaan, jonka vesi on +27 asteista. Voit myös pulahtaa virkistävään kylmä-altaaseen, jonka veden lämpötila on +11 astetta. Tai istahda saunan jälkeen kylpytakki ylläsi lepotuoliin ja nauti hetki rentouttavasta musiikista.

Lisätietoa Astara Day Span palveluista ja tarjolla olevista hoidoista löydät klikkaamalla tästä

Ajanvaraukset kätevästi internetistä tai puhelimitse 050 453 2201

Pyydämme, että peruutukset ja ajanmuutokset tehdään puhelimitse viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä. Peruuttamattomista ja viimehetken peruutuksista perimme 50% hoidon hinnasta.

Aukioloajat

Forever Health Club

klo

Astara Forever Day Spa 

klo

maanantai ja keskiviikko

7.00–22.00

maanantai

suljettu

tiistai ja torstai

6.30–22.00

tiistai ja torstai

10.00–20.00

perjantai

7.00–21.00

keskiviikko ja perjantai

12.00-20.00

lauantai

8.30–21.00

lauantai

10.00-18.00

sunnuntai

10.00–20.00

sunnuntai

sop. mukaisesti