Wellness

Asiakkaamme ovat kiireisiä ja aina menossa ja he kertoivat meille haluavansa pysyä energisinä ja tasapainoisina säilyttääkseen parhaan suorituskykynsä. Energy Essentials mahdollistaa tämän asiakkaillemme. Hotellista voi ostaa terveellisiä välipaloja ja vettä sekä tuoreita hedelmiä on tarjolla nopeasti mukaan napattavaksi. Lisäksi uusi Energy Station aulan lähellä esittelee paikallisia juoksu-, kävely- ja pyöräilyreittejä asiakkaidemme liikuntarutiinien ylläpitämisen tueksi. Kaiken kruunaa hotellin alakerrassa toimiva 'maanalainen taivas' - Forever Töölö. 

Forever TöölöN Kuntoklubi & Astara Day Spa

Crowne Plaza Helsinki hotellin alakerrassa toimii aivan uudenlainen kuntoklubi. Forever Töölön kiireetön ilmapiiri tarjoaa ylelliset ja tyylikkäät tilat juuri Sinulle, joka haluat yksilöllistä, kokonaisvaltaista palvelua.

Markkinoiden parhailla laitteilla varustellun kuntosalin ohella Forever Töölön kuntoklubi hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla sekä Astara Day Spa:lla. Tule nauttimaan ihanista kylvyistä, solariumista tai vaikkapa vain terveysdrinkistä klubihuoneessamme. Hotellivieraille on suora sisäänkäynti hissillä.

Kuntosalin, saunojen ja uima-altaan käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Huomioithan, että allasalueen käyttöä voi olla rajoitettu päivästä riippuen, kysy tarvittaessa lisätietoja hotellista.

Hotellin asiakas pääsee lisäksi maksutta mukaan ryhmäliikuntatunneille, jos tunnilla on vapaita paikkoja. 
Tiedustelut ja varaukset klubin vastaanotosta.

Forever  Töölön  Kuntoklubi 

Yli kaksituhatta tyylillä sisustettua neliötä kutsuu sinua tekemään kuntosalitreenistäsi täydellisen. Markkinoiden parhailla ja kestävimmillä kuntosalilaitteilla varustellun kuntosalin ohella  Forever Töölön kuntoklubi hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla sekä tietenkin suomalaisella saunalla. Töölössä treenaaminen on silkkaa nautintoa, alusta loppuveryttelyyn saakka.

Forever kuntosali on kuntokeskus tarkoitettu kaikille, vasta-alkajasta vanhaan tekijään. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla. Ennen näkemättömän monipuolisen liikuntatarjonnan (kuntosali, starttisali, aerobic, crossing, X-biking, mental training, uima-allas, kylmäallas, kuntotestaus jne.) lisäksi omalla televisiolla varustetut 26 aerobista lämmittelylaitetta soveltuvat pidemmänkin harjoituksen läpiviemiseen.

Tutustu tarkemmin kuntoklubiin.

Astara Day Spa

Astara Day Spa tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen kiireen keskellä. Valikoimastamme löytyy paljon erillaisia kokonaisvaltaisia hoitoja. Tutustu tarjontaamme ja valitse oma hemmotteluhetkesi. Kaikkiin hoitoihimme sisältyy kuntosalin sekä sauna- ja uima-allasosaston käyttöoikeus. Allasosastoltamme löydät virkistysaltaan, jonka vesi on +27 asteista. Voit myös pulahtaa virkistävään kylmä-altaaseen, jonka veden lämpötila on +11 astetta. Tai istahda saunan jälkeen kylpytakki ylläsi lepotuoliin ja nauti hetki rentouttavasta musiikista.

Lisätietoa Astara Day Span palveluista ja tarjolla olevista hoidoista löydät klikkaamalla tästä

Ajanvaraukset kätevästi internetistä tai puhelimitse 050 453 2201

Pyydämme, että peruutukset ja ajanmuutokset tehdään puhelimitse viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä. Peruuttamattomista ja viimehetken peruutuksista perimme 50% hoidon hinnasta.

Aukioloajat

Forever Health Club

klo

Astara Forever Day Spa 

klo

maanantai ja keskiviikko

7.00–22.00

maanantai

suljettu

tiistai ja torstai

6.30–22.00

tiistai ja torstai

10.00–20.00

perjantai

7.00–21.00

keskiviikko ja perjantai

12.00-20.00

lauantai

8.30–21.00

lauantai

10.00-18.00

sunnuntai

10.00–20.00

sunnuntai

sop. mukaisesti