Tulostettava versio Tulosta

Crowne Plaza Helsinki varaukset

Online-huonevaraukset

Crowne Plaza Helsinki siirtyy käyttämään IHG-hotellien kansainvälistä online-varausjärjestelmää 1.1.2015 alkaen. Järjestelmän kieli on englanti. Globaalin varausjärjestelmämme kautta löydät edulliset ennakkohinta-tuotteemme, joita kannattaa hyödyntää, kun olet varma matkasi ajankohdasta. Etusi voi olla jopa -25% päivän hinnasta.

Varaa tästä

Voit tehdä varauksia myös muiden maiden Crowne Plaza hotelleihin osoitteessa www.crowneplaza.com

Huonevaraukset soittamalla tai sähköpostitse

Huonevaraukset suoraan hotellista puh. +358 9 2521 0000, helsinki.cph@restel.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm). PINS- ja K-Plussa-asiakkaiden tarjoushinnat ovat varattavissa Restelin myyntikeskuksesta.

Ryhmävaraukset Helsingin Aluemyynnistä sähköpostilla helsinki.aluemyynti@restel.fi.

Kokous- ja ravintolavaraus

Crowne Plaza Helsingin ravintola- ja kokoustilavaraukset teet Royal at Crowne Plaza myyntipalvelusta
puhelimella +358 9 2521 2001 ja -2002 tai sähköpostilla royal@royalravintolat.com.

Forever Day Spa -varaukset

Hotellimme kylpyläpalvelut ja -hoidot varaat Forever Day Span vastaanotosta numerosta +358 9 477 7040 tai online-varausjärjestelmän kautta

Huonevaraus ja -vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Eri hintoihin liittyy erilaisia sääntöjä, katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista sekä täyttää alla oleva lupatodistus alaikäisen yöpymisestä hotellissa. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt.

Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin.

Tervetuloa Crowne Plaza Helsinkiin!