Tulostettava versio Tulosta

Crowne Plaza & Helsingin juhlaviikot 14. - 30.8.2015

Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Vuonna 2015 Helsingin juhlaviikot järjestetään 14.–30.8. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.

Restel Hotel Group on Helsingin juhlaviikkojen virallinen majoitusyhteistyökumppani.

Yhdistä haluamasi tapahtuma hienostuneeseen majoitukseen Crowne Plaza Helsinki -hotellissa

Standard-huone alkaen
112 € / 1 henkilölle
126 € / 2 henkilölle

Club-huone alkaen
144 € / 1 henkilölle
157 / 2 henkilölle

Junior Suite alkaen
157 € / 1 henkilölle
171 € / 2 henkilölle

Sisältää majoituksen jaetussa 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa, runsaan buffet aamiaisen, saunan, uinnin ja kuntosalin käytön Forever Gym & Spa'ssa.

Varaukset

Varaukset Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm).

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla 14. - 30.8.2015. Hinnat ovat voimassa ilman kanta-asiakaskorttia, kun esität hotelliin saapuessasi saman illan Juhlaviikkojen 2015 tapahtumalipun.

Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei voi yhdistää muihin etuihin. Erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti / päivä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Osta lippu Juhlaviikkojen tapahtumaan täältä.

SUOSITTELEMME

Henkeäsalpaavaa sirkustaidetta Helsingissä:
SHANGHAI ACROBATIC TROUPE 21.-23.8.2015

Maailmankuulu shanghailainen sirkusjätti tuo ennennäkemättömän esityksensä elokuussa Helsingin juhlaviikoille. Maailman taitavimmat akrobaatit vievät sirkustaiteen aivan uudelle tasolle henkeäsalpaavilla tempuillaan.

Tule yhdessä ystävien tai koko perheen voimin kokemaan hämmästyttävä sirkuselämys, josta ei vauhtia, väriä, välkettä ja vaarallisia tilanteita puutu!