Tulostettava versio Tulosta

Crowne Plaza & Helsingin juhlaviikot 15. - 31.8.2014

Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Vuonna 2014 Helsingin juhlaviikot järjestetään 15.–31.8. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.

Restel Hotel Group on Helsingin juhlaviikkojen virallinen majoitusyhteistyökumppani. Yhdistä haluamasi tapahtuma hienostuneeseen majoitukseen Hotelli Crowne Plaza Helsingissä.

Majoitus Juhlaviikoille - räätälöi haluamasi paketti

alk. 126 € / yö 2 hengen Standard-huoneessa
alk. 112 € / yö 1 hengen Standard-huoneessa

Sisältää majoituksen jaetussa 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa, runsaan buffet aamiaisen, saunan, uinnin ja kuntosalin käytön Forever Gym & Spa'ssa.

Majoitushinnat ovat voimassa, kun näytät hotelliin saapuessasi voimassa olevan Juhlaviikkojen 2014 tapahtumalipun.

Standard-huoneissamme on runsas varustelu. Huoneista löytyy kahvin/teen keittomahdollisuus, silitystarvikkeet, kylpytakki sekä kylpyhuoneissa laadukas hoitosetti.

Varaukset

Netistä hotellimaailma.fi tuotetunnuksella JUHLAVIIKOT tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, YkkösBonus-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 31.8.2014 asti, kun esität hotelliin saapuessasi saman illan Juhlaviikkojen 2014 tapahtumalipun. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei voi yhdistää muihin etuihin. Tuotetunnuksella varattavia erikoishintaisia huoneita rajoitetusti/ päivä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 125-140 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

SUOSITTELEMME

Elisabeth Leonskaja

Perjantai 15.8.2014 klo 19.00, Musiikkitalo.
Helsingin juhlaviikkojen avajaisiltana Elisabeth Leonskaja tiivistää suurenmoisen säveltäjän musiikillisen ilmaisun ja palasen musiikin historiaa. Kyseessä on pianistilegenda Franz Schubert, jonka elämän loppunäytöksenä syntyneet sonaatit muodostavat taiteellisesti painokkaan kokonaisuuden.

Tero Saarinen Company: MORPHED

Lauantai 16.8.2014 klo 19.00, Suomen Kansallisooppera.
Tero Saarisen vaikuttava koreografia yhdistettynä Esa-Pekka Salosen sävellyksiin luo vahvaa ja omaleimaista miesenergiaa Kansallisoopperan lavalla. Tero Saarinen ravistelee odotetussa uutuusteoksessaan miehisyyden määritelmää. Esa-Pekka Salosen sävellykset liikkuvat Saarisen koreografian lailla brutaalin aggressiivisesta meditatiivisen minimalistiseen ja pehmeään.

Salsa Celtica

Lauantai 30.8.2014 klo 19.00, Huvila.
Salsa Celtica on lähes 20 vuotta tanssittanut ja villinnyt yleisöä niin Skotlannisssa, Karibian rannoilla kuin New Yorkissakin. Nyt trooppisia tunnelmia, latinalaisia rytmejä ja vanhojen kelttisävelmien tunnistettavia kaikuja nähdään myös Huvilan kesäillassa.

Osta lippu Juhlaviikkojen tapahtumaan täältä.