Tulostettava versio Tulosta

Vapaa-aika

Nauti hotelliöistä Crowne Plaza HelsingissäElegantti Crowne Plaza Helsinki

Hotelli tarjoaa rentouttavia elämyksiä vapaa-aikaan. Puitteet vuoden parhaille lomapäiville on taatut ja lomatarjontakin on ruhtinaallisen runsas. Siitä nauttiakseen tarvitsee vain hypätä mukaan ja antaa kaupungin viedä.

Forever Day Spa

Hotellin alakerrassa toimii Forever kuntokeskus & Day Spa. Allasosastoltamme löydät virkistysaltaan, jonka vesi on +27 asteista. Voit myös pulahtaa virkistävään kylmä-altaaseen, jonka veden lämpötila on +11 astetta. Tai istahda saunan jälkeen kylpytakki ylläsi lepotuoliin ja nauti hetki rentouttavasta musiikista. Huonehintaan sisältyy aina saunan, uima-altaan sekä kuntosalin käyttö.

Ravintolamaailma

Hotellin ravintolat kiehtovat makunystyröitä. Välimeren henkinen ruokaravintola Macu ja kansainvälinen aulabaari toimivat yhteiskumppanimme Royal Ravintolat Oy:n ammattitaitoisella palvelulla.

Kanta-asiakkuus

Hotellin majoituspalveluista kertyy PINS- tai K-Plussa-pisteitä. Vaihtoehtoisesti voit myös hyödyntää maailman laajimman kanta-asiakasjärjestelmän - IHG Rewards Club -ohjelman edut nyt myös vapaa-ajan matkustuksessa. Liity jäseneksi ja tutustu miten voit kartuttaa vaikkapa Finnair Plus -tiliäsi yöpyessäsi Crowne Plazassa. 500 pistettä per yö! Katso lisää tästä.