Tulostettava versio Tulosta

Crowne Plaza Perhehuone

Crowne Plaza perhelomatCrowne Plaza Helsinki sijaitsee ihanteellisesti lähellä kaupungin keskustaa Kansallisoopperan ja Töölönlahden läheisyydessä. Hotelli tarjoaa ylellisen majoituksen laatua arvostaville perheille.

Tilavissa perhehuoneissa on mm. King size -vuode ja avattava vuodesohva, suuri kylpyhuone ja amme sekä huonekohtainen ilmastointi. Alakerran Forever Kuntoklubi & Day Spa'ssa vanhemmat voivat nauttia vaikka rentouttavista hoidoista, ja lapset puuhastella leikkihuoneessa.

Crowne Plaza Perhehuone alk. 156 € / yö

Sisältää majoituksen 2 aikuiselle ja 1-2 alle 12-vuotiaalle lapselle, herkullisen buffet-aamiaisen, saunan, uima-altaan ja kuntosalin käytön alakerran Forever Kuntosali & Day Spa'ssa.

Varaukset

Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm).

Hinta on alkaen-hinta PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin (pe-su) 31.5.2015 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alk. 174 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.