Tulostettava versio Tulosta

Crowne Plaza Lomayö

Kaupunkilomalla Crowne Plaza HelsingissäHelsingin monipuoliset kohteet ja tapahtumat tarjoavat runsaasti näkemistä ja kokemista. Valitse kaupunkilomalla tukikohdaksesi Hotelli Crowne Plaza, jonka sijainti on ihanteellinen lähellä kaupungin keskustaa Kansallisoopperan ja Töölönlahden välittömässä läheisyydessä.

Hotelli tarjoaa loistavaa palvelua ja laadukasta mukavuutta, kaikissa huoneissa on mm. huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki ja tossut sekä kylpyamme. Hotellin kolme ravintolaa hemmottelevat makuaisteja Royal ravintoloiden tunnetulla ammattitaidolla.

Crowne Plaza Lomayö

Standard-huone alkaen
112 € / 1 henkilölle
126 € / 2 henkilölle

Club-huone alkaen
144 € / 1 henkilölle
157  / 2 henkilölle

Junior Suite alkaen
157 € / 1 henkilölle
171 € / 2 henkilölle 

Hinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa, runsaan buffet-aamiaisen, saunan, uima-altaan ja kuntosalin käytön Forever Kuntoklubi & Day Spa'ssa. Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuode 30 € / yö.

Varaukset

Netistä hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm).
Kanta-asiakashinnat saat varattua internetissä merkitsemällä PINS- tai K-Plussa-kortin numeron pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin (pe-su) 31.12.2014 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 125-190 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.