Tulostettava versio Tulosta

Crowne Wedding!

Hääjuhlat Crowne Plazassa

Hääyö Crowne PlazassaCrowne Plazan Royal-kerros tarjoaa upeat ja monipuoliset tilat hääjuhlaanne. Mikä olisi parempi juhlapaikka keskellä Helsinkiä kuin valoisa ja moderni Royal Sali, josta on upea näköala Töölönlahdelle. Royal Salin pyöreiden pöytien ääreen katamme juhlan 100 henkilöstä jopa 600 henkilöön. Upea Talvipuutarha luo kauniin ja ainutkertaisen ympäristön ja soveltuu 80 vieraan hääjuhlaan. Myös vihkimisen voi suorittaa rauhallisessa Talvipuutarhassa – koko hääjuhla saman katon alla. Kabineteissamme juhlistatte perheen tai ystävien parissa intiimimpää perhejuhlaa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme räätälöi kanssanne unohtumattoman juhlan, jossa ei jätetä yhtäkään yksityiskohtaa huomiotta.

Hääpäivän juhlaan ja merkkipäiviin

Crowne Plazan tyylikkäät ja runsaan huonevarustelun tarjoavat Club-huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Myös osa Junior Suiteista sekä neljä suurempaa sviittiä löytyvät ylimmästä Club-kerroksesta, jonka asiakkaille kuuluu luonnollisesti myös Club Loungen palvelut. Crowne Plazan huonevalikoima tarjoaa nautinnolliset puitteet hääpäivän tai muun tärkeän päivän juhlintaan. Lisää vain mieleiset ja hemmottelevat lisäelementit.

Hääyöpaketin voit nyt rakentaa oman mielen mukaan

alk. 148 € / Club-huone / yö
Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevat Club-huoneet tarjoavat kattavan huonevarustelun ja Club Loungen käytön.

alk. 171 € / Junior Sviitti / yö
Junior Sviitit ovat tilavia n. 33-40 m2 huoneita, joissa on myös erillinen sohvaryhmä.

alk. 499 € / Sviitti / yö
Crowne Plaza Sviitit ovat n. 53 m2 kokoisia, erillinen makuuhuone ja olohuone.

alk. 778 € / Crowne Suite / yö
Suurin sviitti Crowne Suite on n. 85 m2 kokoinen, erillinen makuuhuone ja olohuone, jossa sohvaryhmän lisäksi pöytä ja tuolit 8 hengelle. Tilava pääkylpyhuone sijaitsee makuuhuoneen yhteydessä, lisäksi eteisessä on erillinen WC.

Lisää mieleiset ja hemmottelevat lisäelementit

 •  Erikoisaamiainen kahdelle; kahvi ja haudutettu tee, appelsiini- ja omenatuoremehua, juusto- ja leikkelevalikoima, leipävalikoima,
   croissanteja, juustomunakas, tuorehedelmävalikoima ja mansikoita, suklaa Petit foureja ja makeita leivonnaisia alk. 68 €

 •  Samppanjapullo kahdelle huoneeseen toimitettuna alk. 111 €

 •  Kuohuviinipullo kahdelle huoneeseen toimitettuna alk. 47 €

 •  Suklaata huoneeseen toimitettuna alk. 5 €

 •  Valikoima hedelmiä huoneeseen alk. 25 €

 •  Iltapalaa / yöruokaa voi tilata huoneeseen alkaen 14.40 €.

 Huonehintoihin sisältyy

 •  Yhden yön majoitus kahdelle valitsemassanne huoneessa

 •  Laadukas buffet-aamiainen ravintola Macussa

 •  Saunan, uima-altaan ja kuntosalin käyttö Forever Kuntoklubi & Day Spassa.

Kysy lisää hotellin myyntipalvelusta. Varaukset Crowne Plaza Helsinki Myyntipalvelu +358 9 2521 0000.

Alkaen-hinnat ovat voimassa PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla 19.6.2015 asti. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat  alk. 175 € / Club-huone, 190 € / Junior Suite, 650 € / Suite, 960 € / Crowne Suite.