Tulostettava versio Tulosta

Crowne Plaza Helsinki & Suomen Kansallisteatteri

Suomen Kansallisteatteri: Kun kyyhkyset katosivatVietä ylellinen teatteriloma Helsingissä

Elegantti Crowne Plaza Helsinki tarjoaa rentouttavia elämyksiä vapaa-aikaan. Nuku ja rentoudu korkeatasoisessa huoneessa, nauti maittava aamiainen, käy aamukävelyllä kauniin Tölöönlahden ympäri ja koe Forever Kuntoklubi & Day Spa'n monipuoliset palvelut. Palaa kotiin rentoutuneena ja monia mukavia muistoja rikkaampana.

Kaikissa huoneissamme on ylellisen mukavat vuoteet, tallelokero, taulutelevisio, silitysrauta ja -lauta, vedenkeitin teen ja kahvin valmistukseen, kylpyamme, kylpytakki, laadukkaat kylpyhuone-tuotteet, minibaari sekä 24 tuntia vuorokaudessa toimiva huonepalvelu.

Teatteriloma Crowne Plazassa alk. 85 € / henkilö

Teatteriloman hintaan sisältyy:

  •  yhden yön majoitus Standard-huoneessa
  •  runsas buffet-aamiainen
  •  lippu Kansallisteatterin esitykseen
  •  sauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö Forever Kuntoklubi & Day Spa'ssa. (Hotellin uima-allas on suljettu huollon vuoksi 21.–28.04.2014.)

Voit hyödyntää paketissa Luottokunnan virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä teatterilipun osalta, varmista setelien määrä varauksen yhteydessä tai hotellissa.

Varaukset:

Netistä Hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). Internetvarauksen yhteydessä merkitse YkkösBonus- tai K-Plussa -kortin numero pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaihin mennessä kaksi viikkoa ennen esitystä.

Kirsikkapuisto (Suuri näyttämö)

Kansallisteatterin Kirsikkapuistossa uusi ja vanha aika kohtaavat ja paiskaavat kättä. Esitys tuo suomalaiset näyttelijälegendat näyttämölle yhdessä — luvassa on upeita, koskettavia ja hauskoja taiteilijakuvia Tšehovin nelinäytöksisen komedian puitteissa. Syntyy näkyjä teatterista ja maailmasta, intohimoista ja taisteluista, illuusioiden voimasta, muutoksen väistämättömyydestä ja surusta kaiken kauniin katoavaisuuden edessä. Lue lisää näytelmästä

alk. 90 / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 130 / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
Lauantai 3.5.19.00

Kun kyyhkyset katosivat (Suuri näyttämö)

Koskettava draama pohjautuu Sofi Oksasen menestysromaaniin, joka on Viron lähimenneisyyttä käsittelevän Kvartetti-sarjan kolmas osa. Kun kyyhkyset katosivat on kertomus onnettomasta avioliitosta, naamioista ja rikkimenneistä ihmisistä, jotka keksivät itselleen menneisyyksiä pelastaakseen tulevaisuutensa. Lue lisää näytelmästä

alk. 90 € / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 130 € / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
Perjantai 4.4.19.00
Perjantai 25.4.19.00

Luolasto

Luolasto on visuaalisesti vaikuttava, massiivisen mittakaavan komedia, jossa luolaihminen kohtaa huipputeknologian — tai päinvastoin. Hauska, älykäs ja kiusallisen tosi fantasia kysyy, mikä on elämän, oman itsen ja rakkauden pettämistä? Mikä on pelkuruutta — mikä rohkeutta elämän edessä? Mitä seuraa ihmisen halusta piilottaa tekojensa seuraukset, kieltää vieras ja hallitsematon? Lue lisää näytelmästä

alk. 88 € / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 128 € / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
Lauantai 5.4.19.00
Lauantai 12.4.19.00
Lauantai 26.4.19.00
Perjantai 2.5.19.00
Perjantai 16.5.19.00

Ilta Esko Salmisen kanssa

Esko Salminen nousee yleisön pyynnöstä näyttämölle esityssarjassa, jossa Mika Myllyaho haastattelee elävää näyttelijälegendaa. Haastattelut syväluotaavat mittavaa näyttelijänuraa, ja niiden lomassa nähdään Salmisen väkevää näyttelijäntaidetta. Vahvasti hetkessä kiinni pitäytyvä, improvisatorinen esitys on joka ilta takuulla hauska ja puhutteleva, yllätyksellinen ja erilainen.

alk. 85 € / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 125 € / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
Perjantai 10.5.19.00
Lauantai 17.5.19.00

Hinnat ovat alkaen-hintoja YkkösBonus-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla yllä mainittuina näytöspäivinä. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatteripaketti normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 136 € / hlö / 1hh ja alk. 91 € / hlö / 2hh. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen YkkösBonus- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.