Tulostettava versio Tulosta

Crowne Plaza Helsinki & Suomen Kansallisteatteri

Suomen Kansallisteatteri teatteripaketit PatriarkkaVietä ylellinen teatteriloma Helsingissä

Elegantti Crowne Plaza Helsinki tarjoaa rentouttavia elämyksiä vapaa-aikaan. Nuku ja rentoudu korkeatasoisessa huoneessa, nauti maittava aamiainen, käy aamukävelyllä kauniin Tölöönlahden ympäri ja koe Forever Kuntoklubi & Day Spa'n monipuoliset palvelut. Palaa kotiin rentoutuneena ja monia mukavia muistoja rikkaampana.

Kaikissa huoneissamme on ylellisen mukavat vuoteet, tallelokero, taulutelevisio, silitysrauta ja -lauta, vedenkeitin teen ja kahvin valmistukseen, kylpyamme, kylpytakki, laadukkaat kylpyhuone-tuotteet, minibaari sekä 24 tuntia vuorokaudessa toimiva huonepalvelu.

Teatteriloma Crowne Plazassa alk. 97 € / henkilö

Teatteriloman hintaan sisältyy

  •  yhden yön majoitus Standard-huoneessa
  •  runsas buffet-aamiainen
  •  lippu Kansallisteatterin esitykseen
  •  sauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö Forever Kuntoklubi & Day Spa'ssa.

Voit hyödyntää paketissa Luottokunnan virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä teatterilipun osalta, varmista setelien määrä varauksen yhteydessä tai hotellissa.

Varaukset

Netistä hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). Internetvarauksen yhteydessä merkitsethän PINS- tai K-Plussa -kortin numeron pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaihin mennessä kaksi viikkoa ennen esitystä.

Patriarkka

Patriarkka kertoo erään suomalaisen perheen tarinan. Se on kaunis ja koskettava draama kahden sukupolven eroista, suuntaansa etsivästä maasta ja taistelemisen arvoisesta rakkaudesta. Juha Jokela on useasti palkittu näytelmäkirjailija, ohjaaja ja käsikirjoittaja, jonka aiemmat näytelmät ovat olleet sekä yleisö- että arvostelumenestyksiä. Lue lisää näytelmästä Suomen Kansallisteatterin sivuilta.

alk. 99 € / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 148 € / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
lauantai 25.10.19.00
lauantai 1.11.19.00

Vanja-eno

Anton Tšehovin ajaton näytelmä Vanja-eno kysyy, millaista on arvokas, elämisen arvoinen elämä ja mikä on sen hinta. Näytelmässä esitetään kohtauksia elämästä, jossa intohimoiset ja ristiriitaiset henkilöt muodostavat ajattoman kuvan hauraista ihmisistä, jotka ovat eksyneet kauas syrjäseuduille kykenemättä ratkaisemaan ongelmia. Lue lisää näytelmästä Suomen Kansallisteatterin sivuilta.

alk. 99 € / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 148 € / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
perjantai 17.10.19.00
lauantai 18.10.18.30
perjantai 24.10.19.00
perjantai 7.11.19.00
perjantai 14.11.19.00
lauantai 15.11.8.30
perjantai 19.12.19.00
lauantai 20.12.19.00

Luolasto

Luolasto on visuaalisesti vaikuttava, massiivisen mittakaavan komedia, jossa luolaihminen kohtaa huipputeknologian — tai päinvastoin. Hauska, älykäs ja kiusallisen tosi fantasia kysyy, mikä on elämän, oman itsen ja rakkauden pettämistä? Mikä on pelkuruutta — mikä rohkeutta elämän edessä? Mitä seuraa ihmisen halusta piilottaa tekojensa seuraukset, kieltää vieras ja hallitsematon? Lue lisää näytelmästä Suomen Kansallisteatterin sivuilta.

alk. 97 € / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 146 € / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
perjantai 10.10.19.00
lauantai 11.10.19.00

Maaseudun tulevaisuus

Suomen Kansallisteatterissa esitettävä uusi näytelmä Maaseudun tulevaisuus kertoo ihmisen kaipuusta jonkin häntä itseään suuremman yhteyteen. Näytelmä sijoittuu Suomen suurimpaan lääniin, jossa eläimet ovat virallisesti laulun arvoisia. Tuotantoeläinten pito on täten käynyt kannattamattomaksi ja pitkäaikaistyöttömien eläinten lukumäärä on maamme korkein. Lue lisää näytelmästä Suomen Kansallisteatterin sivuilta.

alk. 99 € / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 148 € / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
lauantai 29.11.19.00
perjantai 5.12.19.00
perjantai 12.12.19.00
lauantai 13.12.19.00

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla yllä mainittuina näytöspäivinä. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatteripaketti normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 146 € / hlö / 1hh ja alk. 104 € / hlö / 2hh. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Kuvaaja: Stefan Bremer