Tulostettava versio Tulosta

Crowne Plaza Helsinki & Helsingin Kaupunginteatteri

Helsingin Kaupunginteatteri: Hotelli ParadisoVietä ylellinen teatteriloma Helsingissä

Elegantti hotelli Crowne Plaza Helsinki tarjoaa rentouttavia elämyksiä vapaa-aikaan. Nuku ja rentoudu korkeatasoisessa huoneessa, nauti maittava aamiainen, käy aamukävelyllä kauniin Tölöönlahden ympäri ja koe Forever Kuntoklubi & Day Spa'n monipuoliset palvelut. Palaa kotiin rentoutuneena ja monia mukavia muistoja rikkaampana.

Kaikissa huoneissamme on ylellisen mukavat vuoteet, tallelokero, taulutelevisio, silitysrauta ja -lauta, vedenkeitin teen ja kahvin valmistukseen, kylpyamme, kylpytakki, laadukkaat kylpyhuone-tuotteet, minibaari sekä 24 tuntia vuorokaudessa toimiva huonepalvelu.


Teatteriloma Crowne Plazassa alk. 95 € / henkilö

Teatteriloman hintaan sisältyy:

  •  yhden yön majoitus Standard-huoneessa
  •  runsas buffet-aamiainen
  •  lippu Helsingin Kaupunginteatterin esitykseen
  •  sauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö Forever Kuntoklubi & Day Spa'ssa. (Hotellin uima-allas on suljettu huollon vuoksi 21.–28.04.2014.)

Helsingin Kaupunginteatterin lippujen hinta vaihtelee hintakaudesta riippuen. Lisätietoja Helsingin Kaupunginteatterin hintakausista

Voit hyödyntää paketissa Luottokunnan virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä teatterilipun osalta, varmista setelien määrä varauksen yhteydessä tai hotellissa.

Varaukset ja lisätiedot:

Netistä hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). Internetvarauksen yhteydessä merkitse YkkösBonus- tai K-Plussa -kortin numero pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset on tehtävä viimeistään esitystä edeltävän viikon torstaina.

Tohtori Zivago (Suuri näyttämö)

Boris Pasternakin klassikkoromaani ja yksi maailman rakastetuimmista elokuvista, Tohtori Zivago saa vihdoin ensi-iltansa myös näyttämöllä. Uusi suurmusikaali kertoo henkeäsalpaavan rakkaustarinan toivosta, unelmista ja menetyksestä. Unohtumaton tarina on yhtä aikaa kiihkeän romanttinen ja purevan poliittinen, sydämellisen lämmin ja riipaisevan koskettava. Lue lisää näytelmästä

alk. 104 € / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 144 / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
Lauantai 12.4.19.00
Perjantai 25.4.19.00
Lauantai 26.4.13.00
Lauantai 3.5.13.00
Lauantai 10.5.19.00
Lauantai 17.5.19.00
Lauantai 24.5.19.00

Toveri K (Suuri näyttämö)

Edvard Radzinskin kirjoittama näytelmä Toveri K pohjautuu väljästi suomalaisneuvostoliittolaisen poliitikon Otto Wille Kuusisen elämään. Näytelmä kertoo päähenkilö Toveri K:sta, hänen vaimostaan Ainosta ja heidän elämästään ja osallisuudestaan Josif Stalinin hirmuhallintoon ja terroriin. Radzinski maustaa yhä hurjemmaksi käyvää poliittista piirileikkiä ronskilla huumorilla ja yllättävillä käänteillä. Lue lisää näytelmästä

alk. 95 / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 135 / henkilö 1 hengen huoneessa

EsityspäiväKlo
Lauantai 5.4.19.00
Perjantai 11.4.19.00
Lauantai 12.4.13.00

Hinnat ovat alkaen-hintoja YkkösBonus-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla yllä mainittuina näytöspäivinä. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatteripaketti normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 143 € / hlö / 1hh ja alk. 98 € / hlö / 2hh. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen YkkösBonus- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Kuva © Mirka Kleemola / Jani Forsberg / Imagenary Oy