Tulostettava versio Tulosta

Crowne Entertain!

Crowne Plaza Laadukas majoitus konsertin yhteydessä

Mahtavien konserttielämysten rinnalla kannattaa satsata myös majoituksen osalta laatuun. Majoitu Crowne Plaza hotellissa konsertin yhteydessä ja rakenna kokonaisvaltainen elämys, joka muistetaan pitkään. Hotelli Crowne Plaza Helsinki sijaitsee ihanteellisesti lähellä kaupungin keskustaa Kansallisoopperan ja Töölönlahden välittömässä läheisyydessä. Kaikissa huoneissa on mm. huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki sekä amme. Hemmottele makuaisteja hotellin ravintoloissa Royal ravintoloiden tunnetulla ammattitaidolla.

Crowne Entertain!
Standard-huone alkaen 117 € / huone

Hintaan sisältyy 1 yön majoitus 2 hengen huoneessa sekä herkullinen buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö.

Crowne Entertain!
Club-huone alkaen 148 € / huone

Crowne Plaza Club huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Huoneissa King size -vuode ja runsas varustelu. Club asiakkaille on käytössä oma Club Lounge.

Crowne Entertain! 
Junior Suite alkaen 171 € / huone

Junior Suitet ovat tilavia n. 40 m2 huoneita. Huoneissa on King size -vuode sekä ylellinen varustelutaso. Club Loungen käyttö sisältyy hintaan.

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 31.5.2015 asti ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 115 € / 1 hengen huone / yö ja 130  € / 2 hengen huone / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Varaukset Crowne Plaza Helsinki +358 9 2521 0000.