Tulostettava versio Tulosta

Ajankohtaisia uutisia

Crowne Plaza auttaa kuorsauksesta kärsiviä

Crowne Plaza esittelee maailman ensimmäisen kuorsausta hillitsevän huoneen.

Kuorsauksesta kärsivät voivat vihdoin nukkua rauhassa. Ensimmäinen kuorsauksen kurissa pitävä huone auttaa kumppanin kuorsaamisen vuoksi univaikeuksista kärsivää. Crowne Plaza -ketjun kokeilun taustalla on  tutkimus, joka paljastaa että yli puolet englantilaisista pareista menettää yhdestä viiteen tuntia unta yöllä kumppanin kuorsauksen vuoksi. Tästä kertyy jopa vuosikymmenen verran menetettyä unta koko eliniän aikana. Kuorsausta hillitsevä huone on kokeiltavana yhdeksässä Crowne Plaza hotellissa Euroopassa ja Lähi-idässä. Esimerkiksi Kööpenhaminassa Crowne Plaza Copenhagen Towers -hotellissa pääsee testaamaan uutta huonetta. Lue lisää

Huoneissa käytetään testattua tekniikkaa, joka auttaa vähentämään kuorsausta.

  • Äänieristetyt seinät imevät voimakkaita taajuuksia, kääntävät ääniaaltoja ja minimoivat kuorsauksen vaikutusta. Seinissä käytetään munakennotyylistä vaahtoeristettä, joka vähentää melua ja kaikua huoneessa.

  • Erikoissuunniteltu ja ääntä vaimentava sängynpääty toimii yhdessä seinän äänieristyksen kanssa vähentäen kaikua huoneessa.

  • Kuorsauksen estävä sänkykiila, joka toimii kehon tyynynä, kannustaa kuorsaavat vieraat nukkumaan kyljellään tai pystymmässä asennossa. Vaakatasossa selällään nukkuvan kieli ja suulaen pehmeät osat valuvat kurkun takaseinään aiheuttaen kuorsausta.

  • Anti-kuorsaus- tyyny, jossa käytetään harvinaista neodymium magneettia, luo luonnollisen magneettikentän, avaa hengitysteitä ja jäykistää kitalakea, joka värähtelee kuorsauksen aikana.

  • ”Valkoinen kohina” -laite, joka todistetusti auttaa peittämään kuorsausmelua ja auttaa nukkumaan ja rentoutumaan.

Tom Rowntree, Crowne Plaza -ketjun tiedottaja sanoo: "Monet meistä ovat joskus maanneet hereillä kello kolmen aikaan yöllä ja haudanneet päätä tyynyn alle peittääksemme kumppanin kuorsausta. Ei ole mitään pahempaa kuin joutua valvomaan koko yö ja siksi olemme suunnitelleet tätä erityistä kuorsauksen hillitsevää huonetta auttaaksemme asiakkaitamme saamaan erinomaiset yöunet ".

Tohtori Chris Idzikowski, nukkumisen asiantuntija, lisää: "Kuorsaus on yleinen ongelma, ja vaikka se mielletään miesongelmaksi, naiset voivat kärsiä siitä myös. Kuorsaus syntyy kun suulaki ja suun, nenän ja kurkun pehmeät kudokset tärisevät. On olemassa paljon asioita, joita voit tehdä hallitaksesi paremmin ongelman ja olen iloinen Crowne Plazan testistä yrittää vähentää uniongelmia kuorsausta hillitsevän huoneen avulla ".

(Tiedote 8/2011)