Tulostettava versio Tulosta

RESTEL HOTEL GROUP JA HELSINGIN JUHLAVIIKOT YHTEISTYÖHÖN

HJV_sponsori_100.jpgRestel Hotel Group ja Helsingin juhlaviikot ovat tehneet kolmivuotisen (2010-2012) yhteistyösopimuksen, jolla Restel Hotel Groupista tulee Juhlaviikkojen sponsoritason kumppani. Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin taidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Joka vuosi Juhlaviikot täyttää kaupungin monipuolisella ohjelmistollaan. Festivaali esittelee laajan kattauksen eri taiteenlajeja musiikista teatteriin, tanssiin, nykysirkukseen, kaupunki- ja lastentapahtumiin ja visuaaliseen kulttuuriin.

- Olemme Restelissä ylpeitä uudesta kumppanuudesta ja näemme tulevan kolmen vuoden jakson tärkeänä Helsingin kulttuurin ja taiteen kehittämisessä. Tätä samaa linjaa vahvistaa myös sopimuksemme uuden Musiikkitalon ravintoloitsijana toimimisesta. Majoituspalveluiden tarjoajana Helsingissä Restel Hotel Group vahvistui juuri huhtikuun alussa, kun uusi Cumulus Hakaniemi avasi ovensa. Juhlaviikkojen keskeisimmät tapahtumapaikat ovat näin kuin aitiopaikoilla Helsingin hotelleihimme nähden, kertoo Restelin kaupallinen johtaja Lasse Lindevall.

- Yhteistyö Restelin kanssa on arvokas lisä yritysyhteistyökokonaisuuteemme. Yhteistyö vahvistaa markkinointiamme niin valtakunnallisella kuin kansainväliselläkin tasolla ja tukee myös hienosti pyrkimystämme saavuttaa uusia yleisöjä, Juhlaviikkojen toiminnanjohtaja Erik Söderblom kertoo. 

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Erik Söderblom, Helsingin juhlaviikot
Kaupallinen johtaja Lasse Lindevall, Restel Oy

(Tiedote 29.4.2010)