Tulostettava versio Tulosta

Työmatkustuksen apuna Crowne Plazassa

Crowne Plaza Helsinki -hotelli on suunnattu erityisesti kokous- ja liikematkustajille. Hotelli tarjoaa kansainvälisen tason palvelua ja mukavuutta. Hotellissa on 349 tyylikkäästi sisustettua ja modernia huonetta. Standard-tason lisäksi ylimmän kerroksen Club-huoneluokka sviitteineen luo lisämukavuutta.

Tietoliikenneyhteydet

Joustavan työskentelyn mahdollistavat nopeat tietoliikenneyhteydet ovat jo vakiovaatimus tämän päivän liikematkustajille. Crowne Plazassa on huomioitu asiakkaiden tarpeet työskennellä tehokkaasti myös matkustettaessa. Hotellin Internetyhteydet ovat kattavat. WiFi-yhteydet ovat maksutta asiakkaiden käytössä. 

Royal at Crowne Plaza on täyden palvelun kokousmaailma.

Hotellin monipuoliset kokous- ja bankettitilat muodostavat yhdessä kansainvälisen ja tasokkaan Meeting Success -konseptin kanssa yhden kaupungin parhaista kokouspaikoista. 14 muunneltavaa kokous- ja juhlatilaa tarjoavat ihanteellisen ratkaisun niin pienten kokousten, kansainvälisten tapaamisten kuin juhlaillallisten isännöintiin vaikka samaan aikaan. Kaikki tilat on varustettu modernilla kokoustekniikalla.

Meeting Succes -kokouspalvelumme tarkoittaa korkean tason palvelua ja yksityiskohtien tarkkaa huomioimista. Meeting Managerimme huolehtivat vieraittesi tyytyväisyydestä ja tapahtuman onnistumisesta koko tilaisuuden ajan.

Hotellissa on myös tasokas ravintolatarjonta, Business Center sekä rentoutumista varten ainutlaatuinen sauna-, kuntosali- ja Day Spa -osasto uima-altaineen.

Vastapäätä Oopperaa sijaitseva Crowne Plaza on yksi Helsingin korkeatasoisimmista hotelleista. "The Place to Meet!"

Katso mitä muuta etua voit työmatkustuksen yhteyteen saada. Lue lisää