Hotelli Crowne Plaza Helsinki tarjoaa rentouttavia elämyksiä vapaa-aikaan. Puitteet vuoden parhaille lomapäiville on taatut ja lomatarjontakin on ruhtinaallisen runsas. Siitä nauttiakseen tarvitsee vain hypätä mukaan ja antaa kaupungin viedä.

Golf-loma
Crowne Plaza Helsinki tarjoaa luksusta laatua arvostavalle golfaajalle! Rentoudu hotellilomalla Helsingissä ja nauti samalla golfista Espoon Gumböle Golfissa. Vieraspelaajan Green Feen ostat edullisemmin majoituksen yhteydessä.
Lomayö alk. 117 € / 2hh
Valitse kaupunkilomalla tukikohdaksesi Hotelli Crowne Plaza, jonka sijainti on ihanteellinen lähellä kaupungin keskustaa Kansallisoopperan ja Töölönlahden välittömässä läheisyydessä.
Hotelliyö ja kulttuuria
Yhdistä lomaasi viihdettä ja kulttuuria. Crowne Plaza Helsinki sijaitsee ihanteellisesti Kansallisoopperan vieressä ja voit vaivattomasti yhdistää lomaasi mahtavan ooppera-, baletti- tai konserttielämyksen.
alk. 162 € / Junior Sviitti
Crowne Plazan ylellinen huonevalikoima tarjoaa nautinnolliset puitteet hääyön tai muun tärkeän päivän juhlintaan. Royal-kerros puolestaan tarjoaa upeat tilat hääjuhlaanne.