Crowne Plaza Helsinki tarjoaa ylellisen majoituksen laatua arvostaville perheille. 

Tilavissa perhehuoneissa on mm. King size -vuode ja avattava vuodesohva, suuri kylpyhuone ja amme sekä huonekohtainen ilmastointi. Alakerran Forever Töölön kuntoklubi & Astara Day Spa'ssa vanhemmat voivat kuntoilla tai nauttia vaikka rentouttavista hoidoista sillä aikaa kun lapset puuhastelevat leikkihuoneessa.

Crowne Plaza Perhehuone alk. 144 € / yö

Perhehuoneen hinta sisältää majoituksen 2 aikuiselle ja 1-2 alle 12-vuotiaalle lapselle, herkullisen buffet-aamiaisen, saunan, uima-altaan ja kuntosalin käytön alakerran Forever Töölön kuntoklubii & Astara Day Spa'ssa. 

Varaa puhelimitse 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm)

Hinta on alkaen-hinta PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin (pe-su) ja yleisimpinä loma-aikoina 31.5.2016 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alk. 160 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.