Crowne Plaza Helsinki tarjoaa lomaasi loistavan sijainnin sekä levähtämiseen laadukkaat puitteet. Varaa nyt viikonlopun lomayö edulliseen kanta-asiakashintaan!

Lomayö Crowne Plaza Helsingissä on ylellisyyttä, hemmottelua ja hyvää palvelua. Kaikissa huoneissamme on muun muassa huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki ja tossut sekä kylpyamme. Hotellin ravintola Macu tarjoaa runsaan ja herkullisen buffet-aamiaisen, joka sisältyy lomayön hintoihin.

Crowne Plaza Lomayö

Standard-huone alkaen

Club-huone alkaen

Junior Sviitti alkaen

103 € / 1 henkilölle

135 € / 1 henkilölle

148 € / 1 henkilölle

117 € / 2 henkilölle

148 € / 2 henkilölle

162 € / 2 henkilölle

Hinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa 
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan, uima-altaan ja kuntosalin käytön Forever Töölön kuntoklubi & Astara Day Spa'ssa.

Lasten kanssa lomalle

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuode kanta-asiakaskortilla 30 € / yö. 

Voit myös varata lapsille oman junnuhuoneen alk. 59 € / huone / yö. Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone. 

Varaukset

Varaa puhelimitse 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm)

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin (pe-su) 31.12.2015 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 115–180 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.