Crowne Plaza Helsinki tarjoaa lomaasi loistavan sijainnin sekä levähtämiseen laadukkaat puitteet. Varaa viikonlopun lomayö edulliseen kanta-asiakashintaan!

Lomayö Crowne Plaza Helsingissä on ylellisyyttä, hemmottelua ja hyvää palvelua. Kaikissa huoneissamme on muun muassa huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki ja tossut sekä kylpyamme. Hotellin ravintola Macu tarjoaa runsaan ja herkullisen buffet-aamiaisen, joka sisältyy lomayön hintoihin.

Crowne Plaza Lomayö

Standard-huone

Club-huone

Junior Sviitti

alk. 103 € / 1 hh

alk. 135 € / 1 hh

alk. 148 € / 1 hh

alk. 118 € / 2 hh

alk. 150 € / 2 hh

alk. 163 € / 2 hh

VARAA TÄSTÄ >>

Hinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa 
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan, uima-altaan ja kuntosalin käytön Forever Töölön kuntoklubi & Astara Day Spa'ssa.

Lasten kanssa lomalle

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuode kanta-asiakaskortilla 30 € / yö. 

Voit myös varata lapsille oman junnuhuoneen alk. 59 € / huone / yö. Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone. 

Varaukset

Varaa puhelimitse 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm)

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla 31.5.2016 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 115–180 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.