Hotelli Crowne Plaza Helsinki sijaitsee ihanteellisesti lähellä kaupungin keskustaa Kansallisoopperan ja Töölönlahden välittömässä läheisyydessä. Hotelli tarjoaa luksustason palvelua ja mukavuutta laatua arvostavalle kaupunkilomalaiselle.

Crowne Discover!

Viikonloppuyö alk.  118 € / 2 hh

Hinnat sisältävät 1 yön majoituksen 2 hengelle valitussa huoneluokassa, runsaan buffet-aamiaisen, saunan, uima-altaan ja kuntosalin käytön Forever Kuntoklubi & Day Spa'ssa. Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa.

HUONEVARAUKSET

VARAA TÄSTä >>

Huonevaraukset myös puhelimitse Restel Varauskeskuksesta 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm).

Helsinki Card

Helsinki Cardin ostat vaivattomasti hotellista! Helsinki Card on kaupunkikortti, joka auttaa tekemään Helsingin vierailustasi ikimuistoisen elämyksen. Helsinki-kortin monipuolisesta valikoimasta voit valita juuri itseäsi kiinnostavat kohteet. Yksi kortti toimii matkalippuna, pääsylippuna ja alennuskuponkina. Käytä hyväksesi myös kortin sisältämät muut rahanarvoiset edut esim. ravintoloissa ja konserteissa. Hinnat ja tarkemmat tiedot eduista löydät täältä

Tämä kaikki sisältyy kortin hintaan

  • Ilmainen Sightseeing-kierros bussilla tai laivalla
  • Ilmainen rajoittamaton liikkuminen julkisilla liikennevälineillä sekä Suomenlinnan lautalla.
  • Ilmainen sisäänpääsy suurimpiin museoihin ja nähtävyyksiin.
  • Ilmainen Helsinki Card -opaskirja, jossa on kaupungin kartat sekä ohjeita ja vinkkejä.
  • Lukuisia alennuksia ravintoloihin, kauppoihin, kierroksille, saunaan ja konsertteihin.

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla 31.5.2016 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 115–180 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.