Tulostettava versio Tulosta

Forever Töölö Kuntoklubi & Astara Day Spa

Crowne Plaza Helsinki hotellin alakerrassa toimii aivan uudenlainen kuntoklubi. Forever Töölön kiireetön ilmapiiri tarjoaa ylelliset ja tyylikkäät tilat juuri Sinulle, joka haluat yksilöllistä, kokonaisvaltaista palvelua.

Markkinoiden parhailla laitteilla varustellun kuntosalin ohella Forever kuntokeskus Töölö hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla sekä Astara Day Spa:lla. Tule nauttimaan ihanista kylvyistä, solariumista tai vaikkapa vain terveysdrinkistä klubihuoneessamme. Hotellivieraille on suora sisäänkäynti hissillä.

Kuntosalin, saunojen ja uima-altaan käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Huomioithan, että allasalueen käyttöä voi olla rajoitettu päivästä riippuen, kysy tarvittaessa lisätietoja hotellista.

Hotellin asiakas pääsee lisäksi maksutta mukaan ryhmäliikuntatunneille, jos tunnilla on vapaita paikkoja. 
Tiedustelut ja varaukset klubin vastaanotosta.

Forever Töölön Kuntoklubi 

Yli kaksituhatta tyylillä sisutettua neliötä kutsuu sinua tekemään kuntosalitreenistäsi täydellisen. Markkinoiden parhailla ja kestävimmillä kuntosalilaitteilla varustellun kuntosalin ohella Forever kuntokeskus Töölö hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla sekä tietenkin suomalaisella saunalla. Töölössä treenaaminen on silkkaa nautintoa, alusta loppuveryttelyyn saakka.

Forever kuntosali on kuntokeskus tarkoitettu kaikille, vasta-alkajasta vanhaan tekijään. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla. Ennen näkemättömän monipuolisen liikuntatarjonnan (kuntosali, starttisali, aerobic, crossing, X-biking, mental training, uima-allas, kylmäallas, kuntotestaus jne.) lisäksi omalla televisiolla varustetut 26 aerobista lämmittelylaitetta soveltuvat pidemmänkin harjoituksen läpiviemiseen.

Tutustu tarkemmin kuntoklubiin.

Astara Forever Day Spa

Astara Forever Day Spa tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen kiireen keskellä. Valikoimastamme löytyy paljon erillaisia kokonaisvaltaisia hoitoja. Tutustu tarjontaamme ja valitse oma hemmotteluhetkesi. Kaikkiin hoitoihimme sisältyy kuntosalin sekä sauna- ja uima-allasosaston käyttöoikeus. Allasosastoltamme löydät virkistysaltaan, jonka vesi on +27 asteista. Voit myös pulahtaa virkistävään kylmä-altaaseen, jonka veden lämpötila on +11 astetta. Tai istahda saunan jälkeen kylpytakki ylläsi lepotuoliin ja nauti hetki rentouttavasta musiikista.

Lisätietoa Astara Forever Day Span palveluista ja tarjolla olevista hoidoista löydät klikkaamalla tästä

Ajanvaraukset kätevästi internetistä tai puhelimitse 050 453 2201

Pyydämme, että peruutukset ja ajanmuutokset tehdään puhelimitse viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä. Peruuttamattomista ja viimehetken peruutuksista perimme 50% hoidon hinnasta.

Forever Health Club avoinnakloAstara Forever Day Spa avoinnaklo
maanantai ja keskiviikko7.00–22.00maanantaisuljettu
tiistai ja torstai6.30–22.00tiistai & torstai10.00–20.00
perjantai7.00–21.00keskiviikko & perjantai12.00-20.00
lauantai8.30–21.00lauantai10.00-18.00
sunnuntai10.00–20.00sunnuntaisop. mukaisesti