Tulostettava versio Tulosta

Forever Töölö Kuntoklubi & Day Spa

Tutustu virtuaalisestiCrowne Plaza Helsinki hotellin alakerrassa toimii aivan uudenlainen kuntoklubi. Forever Töölön kiireetön ilmapiiri tarjoaa ylelliset ja tyylikkäät tilat juuri Sinulle, joka haluat yksilöllistä, kokonaisvaltaista palvelua.

Markkinoiden parhailla laitteilla varustellun kuntosalin ohella Forever kuntokeskus Töölö hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla sekä Forever Day Spa:lla. Tule nauttimaan ihanista kylvyistä, solariumista tai vaikkapa vain terveysdrinkistä klubihuoneessamme. Hotellivieraille on suora sisäänkäynti hissillä.

Kuntosalin, saunojen ja uima-altaan käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Huomioithan, että allasalueen käyttöä voi olla rajoitettu päivästä riippuen, kysy tarvittaessa lisätietoja hotellista.

Hotellin asiakas pääsee lisäksi maksutta mukaan ryhmäliikuntatunneille, jos tunnilla on vapaita paikkoja. 
Tiedustelut ja varaukset klubin vastaanotosta.

Forever Töölön Kuntoklubi 

Yli kaksituhatta tyylillä sisutettua neliötä kutsuu sinua tekemään kuntosalitreenistäsi täydellisen. Markkinoiden parhailla ja kestävimmillä kuntosalilaitteilla varustellun kuntosalin ohella Forever kuntokeskus Töölö hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla sekä tietenkin suomalaisella saunalla. Töölössä treenaaminen on silkkaa nautintoa, alusta loppuveryttelyyn saakka.

Forever kuntosali on kuntokeskus tarkoitettu kaikille, vasta-alkajasta vanhaan tekijään. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla. Ennen näkemättömän monipuolisen liikuntatarjonnan (kuntosali, starttisali, aerobic, crossing, X-biking, mental training, uima-allas, kylmäallas, kuntotestaus jne.) lisäksi omalla televisiolla varustetut 26 aerobista lämmittelylaitetta soveltuvat pidemmänkin harjoituksen läpiviemiseen.

Tutustu tarkemmin kuntoklubiin.


Forever Day Spa

Forever Day Spa tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen kiireen keskellä. Valikoimastamme löytyy paljon erillaisia kokonaisvaltaisia hoitoja. Tutustu tarjontaamme ja valitse oma hemmotteluhetkesi. Kaikkiin hoitoihimme sisältyy kuntosalin sekä sauna- ja uima-allasosaston käyttöoikeus. Allasosastoltamme löydät virkistysaltaan, jonka vesi on +27 asteista. Voit myös pulahtaa virkistävään kylmä-altaaseen, jonka veden lämpötila on +11 astetta. Tai istahda saunan jälkeen kylpytakki ylläsi lepotuoliin ja nauti hetki rentouttavasta musiikista. (Huom. uima-allas poissa käytöstä 27.4.–3.5.)

IHG Rewards Club -jäsenille etua

Forever Day Spa tarjoaa 10 % alennuksen IHG Rewards Club –kortin haltijoille seuraavista tuotteista:

  • Forever Kasvohoito, 60 minuuttia
  • Forever Jalkahoito, 60 minuuttia
  • Hot Stone Kiviterapia, 60 minuuttia

Edun saa IHG Rewards Club –korttia esittämällä, hoitoon saavuttaessa. Varaukset täältä: www.foreverdayspa.fi/ajanvaraus

Tarjoamme Forever Day Spassa jokaiselle asiakkaallemme tuulahduksen idän eksotiikkaa. Hoitoympäristömme koostuu viiden itämaisen elementin mukaan sisustetuista terapiahuoneista.

Visuaalisuus

Day Spa ympäristömme on sisustettu silmää hiveleväksi. Idän eksotiikka näkyy paitsi tummissa puukalusteissa ja kankaissa myös tilojamme koristavissa esineissä ja kukissa.

Musiikki

Tiloissamme soitettava musiikki korostaa rentoutumista ja lepoa, tai energisyyttä ja virkistymistä aina kulloinkin vallitsevan vuodenajan mukaisesti.

Aromaterapia

Aromalampuista ympärille levittyvä vieno tuoksu siivittää jokaista hoitotapahtumaa.

Makuelämykset

Jokaiseen hoitotapahtumaan sisältyy virkistävä tai rentouttava juoma. Yli tunnin kestäviin hoitoihin sisältyy lisäksi annos kauden hedelmiä tai vihanneksia.

Kosketus

Jokaiseen hoitotapahtumaamme sisältyy rentouttava hierontatuokio. Hoitajamme koskettavat asiakasta hellästi, varmasti ja jokaisen kehoa ehdottomasti kunnioittaen.

Lisätietoa Day Span palveluista ja tarjolla olevista hoidoista löydät klikkaamalla tästä

Ajanvaraukset kätevästi internetistä

Forever Health Club avoinnakloDay Spa avoinnaklo
maanantai ja keskiviikko7.00–22.00maanantai–perjantai10.00–20.00
tiistai ja torstai6.30–22.00lauantai10.00–16.00
perjantai7.00–21.00
lauantai8.30–21.00
sunnuntai10.00–20.00