Tulostettava versio Tulosta

Edut ja kortit työmatkustukseen ja vapaa-aikaan

Kun työsi puolesta joudut matkustamaan ja yöpymään, tai kun valitset parhaat puitteet vapaa-ajallesi, ei ole yhdentekevää missä ja miten asut. Hyvin nukutun yön jälkeen teet taas täysipainoisen päivän. Valitse Sinulle paras vaihtoehto.

IHG Rewards Club

IHG Rewards Club -ohjelma on maailman laajin ja yksi suosituimmista hotellialan kanta-asiakasohjelmista. Yli 4600 InterContinental Hotels Groupin hotellia kuuluu kortin piiriin. Kortti on maksuton ja sen saa liittymällä klubiin esimerkiksi kaikissa Suomen Crowne Plaza ja Holiday Inn hotelleissa. Lue lisää tästä. 

BusinessClub

BusinessClub on palkkio-ohjelma yritysten kokous- ja majoitusvaraajille. Kuvittele, että voisit palkita itseäsi joka kerta varatessasi hotellimajoituksen tai kokouksen yli 350 InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn tai Express by Holiday Inn hotellissa.
Sinun ei tarvitse enää kuvitella – nyt Sinä voit palkita itseäsi. BusinessClub on meidän tapamme kiittää Sinua ja yritystänne asiakkuudestanne. Lue lisää

Finnair Plus -pisteet IHG Rewards Clubin kautta

Liittymällä InterContinental Hotels Group -ketjun IHG Rewards Club -ohjelmaan voit kerätä myös Finnair Plus –pisteitä. Saat tilillesi 500 Finnair Plus -pistettä / yö kun yövyt Crowne Plaza-, Holiday Inn- tai Express by Holiday Inn -hotellissa. Muista esittää IHG Rewards Club -jäsenkorttisi kirjoittautuessasi hotelliin. Lue lisää tästä.

PINS-etuohjelma

PINS-etuohjelma palkitsee Sinut ja perheesi myös pienistä ostoksista - jokainen käyttämäsi euro kartuttaa PINS-tiliäsi. Crowne Plaza Helsinki -hotellissa pinssejä kertyy maksettujen eurojen mukaan: 1 € = 2 pinssiä. Lue lisää

K-Plussa-kanta-asiakkuus

K-plussa-kortilla keräät pisteitä majoituspalveluista K-Plussan sääntöjen mukaisesti.
Lue lisää